Speciaal voor mij! Mixtape 3.2.

usb-mix-tape

Ik was jarig en kreeg een USB als presentje. Mooi dacht ik, daar kun je er nooit genoeg van hebben. Maar wat er op de USB stond …

Nu heb ik ooit wel eens een ceedeetje gekregen met liedjes die ik ‘moest horen’ en waar ik dan vooral ‘niets bij mocht denken’. Nooit vijf uur aan persoonlijke podcasts, helemaal voor mij. Dat er tegen me gepraat wordt, omlijst met liedjes, voor mij. Ieder uur eindigt met Sinatra, ieder uur heeft The Beatles. De jongen heeft wellicht iets te vaak naar Amsterdam Wordt Wakker geluisterd… Er zit ook niet zozeer een boodschap. Het is niet als de hogere muziekkunde van de mixtape maken in High Fidelity.

Zo leuk, mooi, ontroerend, grappig, fijn. Met alle begrip en onbegrip voor mijn totaal bizarre muziekinteresses. Waarbij de opoffering tot het draaien wat ik mooi vind zover gaat, dat Grote B er bijna aan onderdoor ging.

Wat het helemaal een feest maakte waren de jingles, zelf ingesproken, niet gemonteerd, maar prachtig gebruikt.

Barend, dank je wel!