It’s Still Complicated

Wat begon met een kennismaking en een column, resulteert in de radio-serie ‘It’s Complicated’ in het programma Rock Me Bramadeus op KX Radio. Super leuk.

Bram van Splunteren houdt moedig stand tussen al het muzikale geweld dat mensen elkaar aandoen als de relatie niet helemaal loopt zoals die zou moeten lopen. Of, zoals men wenst dat die zou verlopen. De afgelopen weken hebben we het thema in hapklare stukjes gehakt en samen met zeer leuke en capabele mensen gepresenteerd.

Deel1: I Don’t Love You, But I Always Will
Deel2: Verslaafd aan Alcohol, Drugs en de Liefde (met Stella Bergsma, van Einstein Barbie)

We zijn alweer bij deel 3: De Vreemdganger en de Geheime Geliefde. Met niemand minder dan Martin Buitenhuis, zanger van Van Dik Hout. Ook Claartje van Swaaij schoof aan. Het was erg gezellig en verrassend. Leuk ook als je een stelling inneemt die niet heel veel ruimte laat voor enige emotie…

Luisteren uur1
Luisteren uur2

Als je me volgt aldaar krijg je netjes een melding van weer een leuke upload…