jul 06 2012

Lieve koptelefoontjes,

Onze relatie is altijd zo heftig. Veel lawaai, innige met elkaar omgaan en van korte duur. Ergens kan ik me voorstellen dat jullie niet blij bent met de manier waarop ik met jullie omga.
Altijd maar er voor me zijn, meegesleept worden, overal naar toe. Dan zomaar weer ergens neergesmeten worden, verfrommeld in de tas. Als wraak ga je dan onmeunig in de knoop zitten, wat bij mij weer de nodige frustratie oplevert.

Wegens mijn langdurige verhouding met muziek, die ik altijd bij mij wil hebben, zijn jullie toch essentieel in het zorg dragen voor een prettige voortgang van deze relatie. Soms besteed ik wat meer geld aan jullie uit, dan ben ik intens gelukkig met de kwaliteit die jullie leveren. Helaas is dan toch het besluit van jullie kant altijd hetzelfde; vroegtijdig de geest geven. Alleen het onderscheid in geluidskwaliteit verschilt, in duurzaamheid niet. Ongeacht de prijs.

De afgelopen week heb ik weer twee paar van jullie ten ruste gelegd. Al dagen ga ik zonder mijn geliefde de deur uit. Het zij zo. Ik zal mij buigen over het vraagstuk onder de €10,- uit te geven, of weer eens een diepte investering te doen.  Tot die tijd zal ik voor me uit neuriën en genieten van de kakofonie aan geluiden in de wijde buitenwereld, die samen weer een muzikaal geheel vormen.

Wees niet getreurd, we’ll meet again.

 

Tags: ,
Categoriën: Fun, Lego Stukjes, Media
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being