feb 14 2012

Ik heb maar 1 tip voor deze Valentijnsdag; Lees Het Romantisch Misverstand. Ieder ander advies wat ik hierna geef is puur gebaseerd op mijn eigen interpretaties en invulling wat eventueel romantisch is.

Een hopeloze romanticus als romantisch misverstand. Geen enkel basis, realiteitszin of verwachting daaromtrent. Pure chemie. Het is wel heerlijk om het op te zoeken in boeken, films, series en muziek.

 Geen romantisch gekweel en gezever. Gewoon, goede, lekkere muziek.

I could never turn you down
You turn me on
Don’t speak out every meaning
I don’t belong to you
Like you don’t belong to me

YouTube Preview Image

I just wanna use your love tonight
I don’t wanna lose your love tonight

YouTube Preview Image

That’s the look, that’s the look
Yippee ai yippee aiay
That’s the look, that’s the look
Be lucky in love
Look of love

YouTube Preview Image

I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

YouTube Preview Image

Okay, eentje dan. Echte romantiek

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being