Het Romantisch Misverstand

Ik heb maar 1 tip voor deze Valentijnsdag; Lees Het Romantisch Misverstand. Ieder ander advies wat ik hierna geef is puur gebaseerd op mijn eigen interpretaties en invulling wat eventueel romantisch is.

Een hopeloze romanticus als romantisch misverstand. Geen enkel basis, realiteitszin of verwachting daaromtrent. Pure chemie. Het is wel heerlijk om het op te zoeken in boeken, films, series en muziek.

 Geen romantisch gekweel en gezever. Gewoon, goede, lekkere muziek.

I could never turn you down
You turn me on
Don’t speak out every meaning
I don’t belong to you
Like you don’t belong to me

I just wanna use your love tonight
I don’t wanna lose your love tonight

That’s the look, that’s the look
Yippee ai yippee aiay
That’s the look, that’s the look
Be lucky in love
Look of love

I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Okay, eentje dan. Echte romantiek