jul 15 2011

Ik ga trouwen! Ja, alweer. Dit keer met een vrouw en wel voor 24 hele uren. Het gaat groots worden!
En bij deze ben je uitgenodigd.

Vrijdagmiddag werd in het radioprogramma Kunst & Cultuur van Amsterdam FM een bruiloft weggegeven. De presentatrice, Tamar Rivka, krijgt een gratis bruiloft aangeboden door Wed and Walk. Het enige wat miste is de bruid(egom). Aangezien ik Tamar echt haske leuk vind en een bruiloft niet oversla, heb ik haar via Twitter een huwelijksaanzoek gedaan:

80min in een uur, 8 dagen in een week, samen voor 24u! In 140 tekens zeg ik ja, trouw met me @TamarRivka @amsterdamfm

Mijn huwelijksaanzoek is deels gebaseerd op Eight Days a Week van The Beatles, het nummer dat ik graag op mijn tweede huwelijk zou willen horen. Uit alle gegadigden koos Tamar mij uit en aanstaande zondag  gaan we trouwen!

We doen dit in de Vondelkerk te Amsterdam en jij moet erbij zijn! Dit is een feest wat we met iedereen willen vieren. Het thema is Retro Kitsch dus schroom niet om confetti te gooien en helemaal retro kitsch los te gaan in je kledingkeuze.

17 juli 2011 om 12.00uur
Vondelkerk, Vondelstraat 120-D Amsterdam

*~* Martje & Tamar *~*

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • Ronald

    Retro kitsch: dat is zooo 80′s! lol. Beiden een mooie dag gewenst!


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being