jun 28 2011

 
En Nu?

Het is voorbij. 30 dagen lang vragen muzikaal  beantwoorden. En nu?

Nog 30 dagen lang de nummers twee en drie plaatsen bij iedere vraag. Alle mogelijkheden die er muzikaal waren benoemen. Tot in den treuren de vragen bekritiseren of zeggen dat de vraagstelling krom is. Dit is een optie.

Weer terug naar wat ik al deed. Zo af en toe in een helder moment een fijne uiteenzetting van een radioprogramma doen. Een thema muzikaal inkleuren. Of in het bijzondere geval van een mening, die in woorden gieten en daar weer zinnen van maken. Misschien is er zelf wel een verhaaltje wat verteld wil worden.

Als ik terug kijk op alle antwoorden, dan ben ik toch bang dat ik muzikaal redelijk beperkt ben. Alles hangt wel heel erg in en tegen de jaren ’90 van de vorige eeuw. Op zich niet heel  verrassend, dat waren mijn tiener jaren, daar hou je toch altijd veel van over. Thuis en in mijn iPod of op de radio ben ik muzikaal wel breder onderlegd dan alleen de jaren ’90.

Meeste van de antwoorden lijken heel simpel, maar ik verbaasde me erover dat het soms echt lang duurde voor ik een sluitend verhaal en daarmee antwoord had. Op het laatste moment dan toch iets anders kiezen. Want dan is het muzikaal interessanter of het verhaal is beter. Allemaal voor het leesplezier!

Aan alles komt een eind. Zo ook aan deze uitdaging. Ik vond het leuk en ben blij dat ik de uitdaging ben aangegaan. Heb je nog een uitdaging voor me die ik hier in beeld, woord en geluid kan tentoonstellen? Let me know!

YouTube Preview Image

Omdat het kan!

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being