En Nu?

Het is voorbij. 30 dagen lang vragen muzikaal  beantwoorden. En nu?

Nog 30 dagen lang de nummers twee en drie plaatsen bij iedere vraag. Alle mogelijkheden die er muzikaal waren benoemen. Tot in den treuren de vragen bekritiseren of zeggen dat de vraagstelling krom is. Dit is een optie.

Weer terug naar wat ik al deed. Zo af en toe in een helder moment een fijne uiteenzetting van een radioprogramma doen. Een thema muzikaal inkleuren. Of in het bijzondere geval van een mening, die in woorden gieten en daar weer zinnen van maken. Misschien is er zelf wel een verhaaltje wat verteld wil worden.

Als ik terug kijk op alle antwoorden, dan ben ik toch bang dat ik muzikaal redelijk beperkt ben. Alles hangt wel heel erg in en tegen de jaren ’90 van de vorige eeuw. Op zich niet heel  verrassend, dat waren mijn tiener jaren, daar hou je toch altijd veel van over. Thuis en in mijn iPod of op de radio ben ik muzikaal wel breder onderlegd dan alleen de jaren ’90.

Meeste van de antwoorden lijken heel simpel, maar ik verbaasde me erover dat het soms echt lang duurde voor ik een sluitend verhaal en daarmee antwoord had. Op het laatste moment dan toch iets anders kiezen. Want dan is het muzikaal interessanter of het verhaal is beter. Allemaal voor het leesplezier!

Aan alles komt een eind. Zo ook aan deze uitdaging. Ik vond het leuk en ben blij dat ik de uitdaging ben aangegaan. Heb je nog een uitdaging voor me die ik hier in beeld, woord en geluid kan tentoonstellen? Let me know!

Omdat het kan!