jun 01 2011

Een liedje waarop je kunt dansen:

Wat voor een dansen dan? Armen in de lucht, ogen dicht, heupen wiegen dansen. Met vinger of vuistje naar de dj wijzen en voetjes stampen dansen. Heel hard mee staan schreeuwen en op springen dansen. Als een dolle rondjes draaien, springen, klappen en yeeh roepen dansen. Ritmisch, zwoel en verleidelijk over de vloer glijden dansen. Stil, zachtjes, intiem dansen. Headbang dansen. Een kruising tussen Shakira en Beyoncè dansen. Stiekem dansen zonder dat iemand het ziet. Wat voor een dansen!

Ze zouden deze vragen iets meer moeten specificeren. Er is teveel keus en teveel mogelijk. Op iedere vraag kan ik wel een top 50 samenstellen van liedjes die ik daarmee associeer. Dit maakt de uitdaging natuurlijk wel groter. Van alles waar je uit kan kiezen, liedjes tegen elkaar afwegen en ook vooral wat je wereldkundig wilt maken. Welk moment telt zwaarder, wat staat muzikaal gezien voor jou gelijk aan…

Dance… even if you have nowhere to do it but in your own living room

Nog een liedje waar ik alle woorden van ken. Ik dans, graag, vooral thuis. Want het uitgaan tegenwoordig behelst weinig dansen. Eeuwig zonde. En als er dan ergens gedanst wordt, dan maakt het me niet zoveel uit hoe en wat.

Ik hou het bij een zomervakantie in Frankrijk, 11 jaar geleden. Met de twee vriendingen. Wij naar de lokale nachtclub toe, wat daar gewoon een mad ass grote vila is, met een gigantische tuin, met zwembad, pooltafels, buiten terrassen. Geweldig! De muziek is wat verouderd, maar dat mag de pret niet drukken. Entree is of veel geld, of je koopt een fles drank. Wodka it is! En dan de dansvloer op, van de dansvloer naar het verhoginkje en daar dansend stand houden.

Lekker hutje mutje, lekker zweten. Zoals het hoort. En dan zet de dj de volgende plaat in. Eerlijk; hij maakt zich er makkelijk vanaf door de ‘monstermix’ gewoon aan te zetten, maar het maakt het er niet minder lekker op.

I to get some sleep… I can’t get no sleep

YouTube Preview Image

Wie zei dat de jaren ’90 geen goede muziek hebben voorgebracht?

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being