Dag 26 #30DSC

Een liedje dat jij kunt spelen op een instrument:

I play a mean triangel. Air drums ben ik ook meester in. Air guitar word ik steeds beter in. Met mijn gong ben ik nog  vaak net iets te laat. Bongo’s heb ik te weinig ritme voor. De piano hebben mijn vingers de reikwijdte niet van.

Ik ben zo a-muzikaal als de neten. Als het aankomt om het zelf te produceren. Ik kan het allemaal onthouden, meezingen (maar ik kan niet zingen), aan elkaar lullen op de radio en lekkere doorstartjes maken. Heb er wel gehoor voor, maar kan het zelf absoluut niet.

Dus wat moet ik met deze vraag?!

De triangel. Een ting ting, die kan ik ergens wel op tijd maken. Lekker kwijlen, niet aan de raampjes likken, ik ben “speciaal”. Dat werk. Dus, welk liedje kan ik mooi bijvullen op mijn triangel. Ooit, lang lang geleden was er een radiostation wat een nieuw geluid gaf, grappig was en snel. Daar zat ene Rick van Velthuysen. Nu horror op de radio, maar toen zeker wel een grootheid.

Geluidseffectjes door liedjes gooien is nu meer gemeengoed dan een bijzonderheid, alleen heb ik het van Rick geleerd. En wel bij Texas met Black Eyed Boy. Dat liedje had ik heel netjes op een cassettebandje opgenomen, van de radio, want zo deden we dat back in the day. Nog immer, als ik dat liedje hoor, doe ik op 2.13min TING TING een extra bijdrage aan de tamboerijn die je al hoort. Rick, bedankt!

Super extra bonus alleen maar Alan Rickman! Ting Ting!