jun 21 2011

Een liedje dat je op je begrafenis wilt laten spelen:

Ik twijfel tussen een full blown dance party of een Rick ‘Roll. Klassiek kan natuurlijk ook, lekkere zware muziek om licht op te dansen. Veel strijkers, vooral de cello. Moeilijke teksten. Tranen wil ik zien!

Tranen zijn er toch wel. Want er is iemand dood. Is de muziek dan bedoeld als extra tranentrekker? Moeten de liedjes muzikale steun bieden? Het is muziek voor de nabestaanden, als je zelf in die kist ligt hoor je er toch weinig van. Is je playlist dan met de anderen in gedachte, of wil je op het laatst nog iets vertellen.

Hele lijsten met moeilijke muziek kan ik noemen. Er zitten prachtige stukken tussen. Allemaal vol met cello en strijkers. Ware woorden en dingen om over na te denken. Liedjes als je er nu naar luistert je direct het gevoel hebt ‘wie is er overleden’. Ik word er rustig van, levend als ik ben. Als ik dood ben, dan is alles toch al rustig.

Een liedje dat je omschrijft… Zo zou je deze ook kunnen benoemen. Kind van de jaren ’90, voorliefde voor dance paupers, dingen waar ik blij van word, die de goegemeente waarschijnlijk niet heel erg kan waarderen, maar ey! het is mijn laatste wens.

When the moon is in the seventh house. And Jupiter aligns with Mars. Then peace will guide the planets and love will steer the stars

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being