Dag 21 #30DSC

Een liedje waar je naar luistert als je gelukkig bent:

Eerlijk is eerlijk, dit liedje wisselt per seizoen of de gelegenheid waarom ik gelukkig ben. Maar, als ik het zo over een heel jaar bekijk of aan gelukkige dingen denk en welk liedje daar dan automatisch bij begint te spelen…

Raar genoeg is dit een liedje waarvan ik de tekst zeker wel ken, maar er vaak voor kies die te ‘negeren’. Want gelukkig zijn gaat niet altijd over liefde, verliefd zijn of worden en de invulling van een relatie. Ik word gelukkig  van zoveel dingen, kleine dingen ook vooral. Waardoor ik opeens met een grote grijns door de stad fiets, omdat ik net een roedel baby eendjes heb zien zwemmen. Opeens de gedachte aan een leuk moment met iemand, een gebeurtenis, een rondje rijden in een Aston Martin DB9.

Ah ja, mooi dingen. Perfectie!