jun 09 2011

Een liedje dat je vaak op de radio hoort:

Dit kan zelfs nog zeer station-afhankelijk zijn. Als ik alleen 3FM luister, dan zal het meest gedraaide liedje niet overeenkomen met de gene uit de playlist van Qmusic. Er zijn een aantal artiesten die het op alle stations wel goed doen. Zeker nieuw Nederlands talent scoort altijd goed met een hoge rotatie door de Nederlandse ether.

In eerste instantie wilde ik voor Dazzled Kid gaan met of Embrace of Yes No Maybe. Milow is ook een goede kandidaat. Balkan dance is ook redelijk breed succesvol. Alleen geen plaat kan Stereo Love overtreffen voor mij. Een zeer handige tool in deze zoektocht is 3fmFan, waar je alle muziekstatistieken kunt bekijken. Een beetje vals spelen, maar goed om je geheugen op te frissen.

Een paar jaar terug zou ik bijvoorbeeld hebben geroepen This Is The Life van Amy MacDonald of Fascination van Alphabeat. Alleen op dit moment komen die, gelukkig maar, niet meer zo vaak langs. Het zijn wel liedjes die op ieder radiostation voorbij komen en dat telt zwaar mee.

Dit liedje is een echt radioliedje. Want ik hoorde het voor het eerst op de radio, zou het niet zomaar zelf ergens hebben opgezocht, maar het pakte me wel. Het zit dan ook briljant in elkaar, is geen speld tussen te krijgen en staat niet voor niets op nummer 1. Ieder radiostation draait het, iedereen op straat loopt ermee weg. Het is vrolijk, herkenbaar, dansbaar en meezingbaar, zomer door je speakers. Hurry hurry hurry quick quick quick…

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being