jun 07 2011

Een liedje wat jou omschrijft:

Mij omschrijft. Dus niet een stemming of een gevoel of situatie. Een liedje over mij, dat het lijkt of iemand het voor mij zingt. Of toch vanuit mij, ik over mezelf. Niet dat ik zing. Behalve in de kroeg, op de fiets, thuis, ongevraagd, vaak vals, heel vervelend. Ik moet niet zingen.

Dus, een liedje wat mij omschrijft. Stiekem is het heel makkelijk. Dacht ik vroeger dat ik een steen wilde zijn, zoals Simon & Garfunkel dat bezongen, nu denk ik daar anders over. Nog altijd heb ik mijn boeken en poëzie om me te beschermen, maar ik wil geen eiland zijn. Alleen, zonder iets te kunnen delen.

Ook de gedachte dat ik een grapje was heeft wel eens door mijn hoofd gespeeld. Gezongen in die heerlijke hoge stemmetjes. Ik maak een grapje en iedereen begint te huilen. En dit niet alleen omdat vrouwen geen humor hebben! De Bee Gees bezingen het, het is vaak gecoverd, zit zelfs in Zoolander (ja, ik was verrast). Maar die gele LP-hoes, die zal voor altijd eraan verbonden zijn.

Mensen zingen verrassend veel over moeilijke dingen met  betrekking tot zichzelf. Het is natuurlijk makkelijk schrijven, maar op Alfred J Kwak na ken ik weinigen die zingen dat ze vandaag zo vrolijk zijn. Maar dat is dan weer alleen vandaag.

Stukjes tekst kan ook, dan is het niet een heel liedje. Of alles combineren en dan heb je een heel liedje. Maar dat is de vraag niet! Een liedje, wat mij omschrijft. Het is een heel nieuw liedje. Waar ik zo blij mee ben! Omdat er nu een liedje is wat mij omschrijft, leuk en lief en positief en een beetje raar…

YouTube Preview Image

En! KT is natuurlijk helemaal fijn. Er komt een dag dat ik haar live ga bewonderen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being