jun 06 2011

Jouw Guilty Pleasure:

Ik doe niet meer moeilijk over muzikale zaken onder de noemer ‘guilty pleasure’. Die schaamte heb ik laten gaan. Gewoon vrij uit kunnen roepen dat je zielsblij wordt van Happy Hardcore. Songfestival. Franse chansons. Duitse toppers. Frans Duijts, lekker meebrullen met het Nederlandsche levenslied. De linkse hippies van vroegere dagen. Boinkie Boinkie muziek. Bubblegum popmeisjes. Homojongensbandjes. Jaren ’90 arrenbee. Niets is me te gek!

Toch zijn er bepaalde artiesten of liedjes die ik uit mijn Last.FM statistieken verwijder. Is het omdat ik me ervoor schaam? Is het mijn publieke status die er schade onder lijdt? Wil ik niet dat mensen me daarmee associëren? Lastig vraagstuk. Vooral, nu ik erover nadenk, ik op geen enkele artiest kan komen die ik recentelijk uit mijn muziekstatistieken heb verwijderd. Er is er wel eentje die van origine volgens mij op een andere naam staat, maar die ik (expres) onder The Bee Gees heb gezet. Even een hernoemen en dan zijn je statistieken toch nog verantwoord. Want tegen de Bee Gees kan je weinig inbrengen. Tegen Celine Dion daarentegen…

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being