mei 11 2011

Mensen, vergeet het over-hypte Rokjesdag. Iedere gek kan een rokje aantrekken en roepen dat het Rokjesdag is. Doe het niet! Ga voor iets nieuws, iets verrassends; ga voor de You-Like-This-jesdag!

Vorig jaar realiseerde ik me hoe verschrikkelijk mensen zaten te azen op als eerste de enige echte Rokjesdag te kunnen inluiden. Zo werkt het niet, zo had Martin het niet bedoeld. Ongemerkt loop je opeens in je rokje, met je benen in de zon. Om gewoon tegendraads te doen, heb ik vorig jaar nauwelijks een rokje aan gehad. Dit mede dankzij alleen maar aan het werk zijn, maar dat terzijde.

Wat ik vorig jaar wel voor het eerst beleefde was de You Like This-jes dag. We schrijven zo eind april, zonnetje is er, je hoeft geen vestje of jas meer aan en alles voelt leuk. Je vindt alles leuk. Daar kwam mijn You Like This T-shirt uit de kast en ik flaneerde er gemakkelijk mee door de stad.

Het is nu rijkelijk aan de late kant. Het is al zomer, al weken, de hele lente is maar even overgeslagen. Zelfs het geilen op Rokjesdag is gekomen en gegaan zonder dat iemand het echt door had. Maar de enige echte You-Like-This-jesdag was nog niet geweest. Tot vandaag. Vandaag is het dé dag voor mijn You Like This T-shirt.

Fijne tweede You-Like-This-jesdag!

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being