You-Like-This-jesdag

Mensen, vergeet het over-hypte Rokjesdag. Iedere gek kan een rokje aantrekken en roepen dat het Rokjesdag is. Doe het niet! Ga voor iets nieuws, iets verrassends; ga voor de You-Like-This-jesdag!

Vorig jaar realiseerde ik me hoe verschrikkelijk mensen zaten te azen op als eerste de enige echte Rokjesdag te kunnen inluiden. Zo werkt het niet, zo had Martin het niet bedoeld. Ongemerkt loop je opeens in je rokje, met je benen in de zon. Om gewoon tegendraads te doen, heb ik vorig jaar nauwelijks een rokje aan gehad. Dit mede dankzij alleen maar aan het werk zijn, maar dat terzijde.

Wat ik vorig jaar wel voor het eerst beleefde was de You Like This-jes dag. We schrijven zo eind april, zonnetje is er, je hoeft geen vestje of jas meer aan en alles voelt leuk. Je vindt alles leuk. Daar kwam mijn You Like This T-shirt uit de kast en ik flaneerde er gemakkelijk mee door de stad.

Het is nu rijkelijk aan de late kant. Het is al zomer, al weken, de hele lente is maar even overgeslagen. Zelfs het geilen op Rokjesdag is gekomen en gegaan zonder dat iemand het echt door had. Maar de enige echte You-Like-This-jesdag was nog niet geweest. Tot vandaag. Vandaag is het dé dag voor mijn You Like This T-shirt.

Fijne tweede You-Like-This-jesdag!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *