mei 29 2011

 
Dag 6 #30DSC

Een liedje dat je aan een plek doet denken:

Een bijzondere ervaring; emigreren. Gewoon alles achter je laten en opnieuw beginnen in een ander land. Dat heb ik voor een korte periode gedaan en wel in Qatar. Dat is een zandbak in het Midden Oosten, om de hoek bij Dubai. Tijd vliegt en zo ook de herinnering aan daar daadwerkelijk wonen. Het voelt meer als een boek wat ik gelezen heb, de verhalen die ik erover vertel. Rare situatie, apart land, maar echt, ik vond het geweldig.

Een land wat eigenlijk maar 1 stad is. Nog geen 5% van de bevolking is inheems en die regeren het land en alles is hun eigendom. De rest is expat, dat is de luxe verwoording, want het merendeel is gewoon slaaf. Mensen die de stad moeten bouwen, waarvan het paspoort wordt ingenomen. Er is een puntensysteem aan nationaliteiten gekoppeld; Amerikanen zijn het meest waard. Ik als Nederlander deed het ook wel goed, plek 4. Deze lijst geeft aan hoeveel rechten je hebt, sort of speak. Het is meer hoeveel je waard bent voor de Qatari.

Een mix van overweldigende luxe, ambitie en grootsheidswaanzin met daarbij totale onkunde over de moderne wereld en  een eeuwen oude zandcultuur.

Toch had ik thuis altijd Nederlandse radio aanstaan. Zeker in december 2007, toen de Serious Request van start ging. Radioheld Gerard Ekdom en Radiogod Rob Stenders hebben me door heel wat heen geholpen. Net als de Wombats hun er doorheen hielpen.

Let’s celebrate the irony!

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://pulse.yahoo.com/_UKYLC5LD2RTTSN7W3B3SPZMUYA Johnie

    Some of these webpages may perhaps outlay a membership sacrifice proviso often the price is a regarding moment barely agreement and you know how to look up while various numbers seeing as you desire. Using services resembling this be capable of save you commencing getting that hire a detective with the aim of in time be able to outlay hundreds that thousands of dollars. Actually finding a webpage to facilitate offers “vacant” telephone reorder lookup services is not hard, there’s hundreds of them, the problem is how to find solitary with the aim of know how to actually provide you along with the facts you need phone number lookup  So is it to be expected with the purpose of offer untaken swap cellular phone number lookup. That again requires investment in each technical plus people resources given that well while financial investment. Want to swap lookup a telephone number. How concerning rider you be familiar with strange numbers on the area of the cellular phone belonging with the purpose of your spouse? Is there a lane with the purpose of achieve a cell phone annul mobile phone number lookup. Also, in addition to the splendid numbers of telephone carriers in addition to networks, it has merely not been likely with the aim of aggregate all the numbers together in one big directory. Luckily, there are new webpages that provide this serviced in support of a completely reasonable fee.


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being