mei 28 2011

Een liedje dat je aan iemand doet denken:

Het begint steeds minder leuk te worden deze challenge. Een liedje wat me aan iemand doet denken. Hallo! Ieder liedje doet me aan iemand denken! Ik heb hele soundtracks bij mensen. Een liedje waarbij ik niet aan iemand moet denken, dat is pas bijzonder. Oh wacht, dat is mijn favoriet liedje

Dit gaat voor mij op dit moment niet meer om het liedje, maar om de persoon.

Ik ga voor mijn oma. Mijn lieve oma. Ze is overleden, wat uiteindelijk een hele opluchting was. Maar in mijn en haar leven, we waren samen geweldig. Oma was helemaal niet van de muziek, maar ze had wel een grote liefde voor The Sound of Music. Dat zal me altijd aan haar herinneren, maar het is niet het liedje wat ik echt aan mijn oma heb ‘toegedicht’. De dag na haar overlijden zat ik thuis met de radio aan. Madonna komt voorbij, met This Used To Be My Playground. Ik was het nummer eigenlijk al een beetje vergeten, hoewel ik het altijd mooi gevonden heb. En de film waaruit het liedje komt ‘League of Their Own’ is ook wel een favoriet.

Het paste. Oma was mijn jeugd, ik was daar meer dan thuis. En het was niet meer. Het zou ook bijna het liedje waar je bedroefd van wordt kunnen zijn. Dit is voor mij mijn herinnering aan mijn oma.

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being