mei 26 2011

Een liedje waar je blij van wordt:

Ik heb een niet zo geheime liefde voor boom boom muziek; een beatje, een melodietje, een vrouw die een zin zingend herhaalt, instrumenten uit de computer. Heerlijk. Vooral de vrolijke varianten. De jaren ’90 zijn ‘gelukkig’ voorbij, maar mijn liefde voor boom boom muziek niet. Muziek waarvan je gaat dansen, gaat springen, en een mopje mee mee kunt zingen. Zomers, lente, zon, vrolijk, uitgaan, dansen. Dat gevoel. In november 2009 was daar opeens weer zo’n liedje. Zomer door je speakers, nog voor het echt winter was. Beatje, accordeon, zangeresje. Wat wil je nog meer?! Ieder keer dat het liedje gespeeld wordt, sponsoren we het BNP van Roemenië.

Dit liedje maakt mij blij. In regen. In grijs. In sneeuw. In zon. In de ochtend. Midden in de nacht.

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


En Nu?

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being