Dag 3 #30DSC

Een liedje waar je blij van wordt:

Ik heb een niet zo geheime liefde voor boom boom muziek; een beatje, een melodietje, een vrouw die een zin zingend herhaalt, instrumenten uit de computer. Heerlijk. Vooral de vrolijke varianten. De jaren ’90 zijn ‘gelukkig’ voorbij, maar mijn liefde voor boom boom muziek niet. Muziek waarvan je gaat dansen, gaat springen, en een mopje mee mee kunt zingen. Zomers, lente, zon, vrolijk, uitgaan, dansen. Dat gevoel. In november 2009 was daar opeens weer zo’n liedje. Zomer door je speakers, nog voor het echt winter was. Beatje, accordeon, zangeresje. Wat wil je nog meer?! Ieder keer dat het liedje gespeeld wordt, sponsoren we het BNP van Roemenië.

Dit liedje maakt mij blij. In regen. In grijs. In sneeuw. In zon. In de ochtend. Midden in de nacht.