Bootz!

I’z gotz snow bootz. Nu glij ik niet uit in die sneeuw. En heb ik geen koude voeten door die sneeuw. Boots zijn geweldig. Vooral als je dan door de sneeuw aan het stampen bent met allemaal liedjes over boots in je hoofd.

Keep walking boots.

Eleanor Put Your Boots On met een piano-intro waar ik een bijzonder soort emotioneel van word. Klein mooi. En dan in de interlude weer…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TfsSA2ULzSA[/youtube]

En waarom is deze versie van Eleanor qua video zoveel leuker? Maar met een gitaar-intro. Waar is de piano?

Omdat er niet alleen over boots gezongen wordt, maar mensen zich gewoon altijd associëren met boots, heb je ook de Little Boots.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=McdqerXrwXE[/youtube]

Eerlijkheidshalve weet ik niet helemaal zeker van ik  van de Little Boots vind. Behalve dat de naam tot mijn verbeelding spreekt. Het nummer Remedy heeft wel iets, maar misschien net iets te veel Hit Dance Radio.  Tekstueel gezien doen ze het wel weer aardig:

Dancing is my remedy

Ondertussen stamp ik lekker verder door de sneeuw in mijn boots. De lijst door aan het spitten met alle liedjes die er ooit over boots gemaakt zijn.

Als ik  ooit weer die echte moonboots aan mijn voeten heb, dan is er natuurlijk maar één liedje die op repeat kan…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zPwMdZOlPo8[/youtube]

Kijk dan welk een jonge honden!

Ik ga weer even door de sneeuw banjeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *