jun 21 2010

En heel veel mensen. In het Goffertpark. Heel veel muziek. Overweldigend veel muziek. Want niet alleen Muse trad aan, ook de Editors speelden een mopje mee. Lees je dat?! De Editors & Muse! Te horen en aanschouwen. LIVE. Dat is bijna een overload aan muziek. En fijn, zo fijn.

Een podium dat aan alle kanten fungeerde als video scherm, licht effecten, confetti (tegen de wind in) en een dijk van een setlist. Van oud naar nieuw, alles kwam voorbij. Het was hard en veel en goed, erg goed. Nou heb ik H.A.A.R.P., de live cd, maar dat is toch een cd. Als je voor het podium staat en het recht op je af hoort komen is toch een nieuwe dimensie.

Het publiek was ook top. Een grote variëteit aan mensen, maar allemaal rete enthousiast. Meezingen, klappen en vooral springen. Daar ga ik nog op oefenen, meespringen. Nu werd ik nog een beetje afgeschermd, want het was wat overweldigend.

Stukje nagenieten in authentieke telefoon-video opnamekwaliteit, maar wel een mooie impressie.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being