apr 15 2010

Dames, hou de broek nog maar even aan! Of toch het rokje, maar dan nog wel met panty, maillot of zo’n rare legging.

De lente is dan wel stralend gestart, maar Rokjesdag is zeker nog niet geweest. Er zijn een paar dagen geweest die zeker lonkten naar het dragen van rokjes, zonder beenverwarming, maar de zon haalde het net niet. De test dagen zijn er wel al geweest! Zonder kousjes of panty in de schoentjes, open schoentjes, geen laarzen tot in je lies meer. Of toch een rok! Maar dan een lange rok, omdat de benen nog niet geheel Rokjesdag-klaar zijn.

Ook al was je je er niet van bewust, je bent er toch helemaal klaar voor. En op het moment dat je jezelf op een terras neervlijt, je jas uit doet, zonnebril op en niet meer de koude rilling voelt van de wind, maar de warme streling van de zon, op je blote benen, dan is het Rokjesdag.

Tags: ,
Categoriën: Lego Stukjes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
 • patrickbrinksma

  Is het dan ook Kusjesdag? (http://www.youtube.com/watch?v=msFDs2M9Y0A)

 • http://www.andersofniets.nl Esthelle

  Ik klikte ;(
  En iedere dag is het kusjesdag.

 • http://www.pinkbullets.nl Judith

  Oh, je laatste zin doet me huiveren! Op een prettige manier. Ik wil het. Ik had gister een jurkje aan, nog met een panty, maar het was het nog niet.

 • Pingback: You-Like-This-jesdag | Anders of Niets


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts: • Wallpapers
 • Tags

 • RSS Vibrational Being