Pre-Rokjesdag

Dames, hou de broek nog maar even aan! Of toch het rokje, maar dan nog wel met panty, maillot of zo’n rare legging.

De lente is dan wel stralend gestart, maar Rokjesdag is zeker nog niet geweest. Er zijn een paar dagen geweest die zeker lonkten naar het dragen van rokjes, zonder beenverwarming, maar de zon haalde het net niet. De test dagen zijn er wel al geweest! Zonder kousjes of panty in de schoentjes, open schoentjes, geen laarzen tot in je lies meer. Of toch een rok! Maar dan een lange rok, omdat de benen nog niet geheel Rokjesdag-klaar zijn.

Ook al was je je er niet van bewust, je bent er toch helemaal klaar voor. En op het moment dat je jezelf op een terras neervlijt, je jas uit doet, zonnebril op en niet meer de koude rilling voelt van de wind, maar de warme streling van de zon, op je blote benen, dan is het Rokjesdag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *