apr 09 2010

 
O.C.B.

Obsessive Compulsive Behaviour. Dat krijg ik er van. Van The Big Bang Theory. Dat is een serie. Over nerds, slimme mensen. Waarvan eentje toch echt autist is, of savant, minimaal. Het is zo leuk. En verslavend. Blijf maar kijken, en kijken en verder kijken…

Moet ik me zorgen maken dat ik veel, tot bijna alle, film en serie referenties ken. Vast niet, want bij de comics haak ik af. Hoewel ik de meeste ook wel ken. Gewoon een brede algemene kennis. Dat is het. Want van quantumfysica weet ik niets. Maar ik vind het wel interessant!

En ja, Leonard is David uit Rosseane. En ja Leslie is Darlene. Dus die zijn weer samen. En ja, het is de bril die ‘t ‘m doet. En ja, nerds [hartje]. Voorspelbaar +3. Maar toch.

BAZINGA!

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being