O.C.B.

Obsessive Compulsive Behaviour. Dat krijg ik er van. Van The Big Bang Theory. Dat is een serie. Over nerds, slimme mensen. Waarvan eentje toch echt autist is, of savant, minimaal. Het is zo leuk. En verslavend. Blijf maar kijken, en kijken en verder kijken…

Moet ik me zorgen maken dat ik veel, tot bijna alle, film en serie referenties ken. Vast niet, want bij de comics haak ik af. Hoewel ik de meeste ook wel ken. Gewoon een brede algemene kennis. Dat is het. Want van quantumfysica weet ik niets. Maar ik vind het wel interessant!

En ja, Leonard is David uit Rosseane. En ja Leslie is Darlene. Dus die zijn weer samen. En ja, het is de bril die ‘t ‘m doet. En ja, nerds [hartje]. Voorspelbaar +3. Maar toch.

BAZINGA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=skQGve3XksU[/youtube]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *