mrt 14 2010

Er klopt iets niet. Het is zondagochtend, half negen, en ik ben wakker. Niet alleen ben ik wakker, maar ik ben ook uitgeslapen. Heb genoeg uurtjes op de teller staan. Geen kater of andere beperkingen, maar gewoon fris en fruitig wakker. Er ligt opeens een hele dag, een hele vrije dag voor me. Waarin ik van alles kan doen, in theorie.

Ik zou kunnen gaan fietsen, ergens heen. Of door de stad wandelen en op leuke plekjes koffie gaan drinken, krantje lezen of een goed boek. Wellicht zou ik zelfs kunnen gaan zwemmen, ik hoor namelijk wel eens van mensen die dat doen op zondagochtend. Alleen is zondagochtend  voor een abstract begrip voor me. Op andere zondagen begint de ochtend namelijk rond half één ‘s middags. Kijk! Dat zijn tijden, dan heb je namelijk maar een paar uur in een middag en dan is het al avond. En de zondagavond is altijd prettig en kort, want morgen, de langzaamaandag, staat weer voor de deur.

Zondagochtend; een lekker muziekje opzetten, ontbijtje maken, koffie en een verfrissend sapje, een goed boek en de kat op schoot. Dan is het zo middag en weet ik weer wat ik moet doen met mijn tijd.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://www.madbello.nl madbello

    Geniet er van zou ik zeggen, op je laptop vliegt de tijd ook voorbij ;-) Alvast sterkte voor morgen.

  • http://www.andersofniets.nl Esthelle Lego

    Net als dat genieten van een zaterdagavond op de bank… Doorslaand succes!


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being