okt 15 2009

 
Music XVI

book_papillon1

Een Geweldige Bak Herrie

De Editors hebben een nieuw album uit; In This Light, On This Evening. Was ik al enthousiast over de heren, dan ben ik het nu helemaal. Wat een top album. De synthesizer is weer helemaal terug, lang leve de electro pop/rock! Het regent hier en gitaar en dan die stem van Tom Smith die net zo meeslepend is al het gitaarspel.

Begon het ooit met Munich, en ze rocken net zo lekker door met Smokers Outside The Hospital Doors (Song of the Year 2007) en mijn favoriet Bones (De Beste Plaat Om Bij Te… Spareribs te eten). En dan nu Papillon. Dat is Frans voor vlinder en de titel van het boek Papillon. Waar natuurlijk ook een geweldige verfilming van is gemaakt. Dit ter illustratie van de uitspraak van de titel van het nummer, dat het dus niet Pa-pil-lon is.

En dan nu, Papillon. Wat.Een.Geweldige.Plaat. En dat zinnetje “it kicks like a sleep twitch”. Op z’n Tom Smiths uitgesproken/zongen. Je zult merken dat je het op de meest onverwachte momenten opeens gaat roepen.

Er is nog een versie van dit nummer. Een mix. Bij vooraankondiging kan dat niet veel goeds betekenen. Zeker niet als ik de naam Tiësto erbij hoor. Neemt niet weg dat je alles netjes moet aanhoren voor je er echt iets over kunt zeggen. En zo gezegd, zo gedaan. Meneer de DJ heeft zowaar eens niet gesampled of moeilijk gedaan. Maar gewoon een ijzersterk nummer genomen en de kwaliteiten van dat nummer nog eens versterkt. Het resultaat; een geweldige bak herrie.

YouTube Preview Image

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being