okt 30 2009

viva

Eindelijk. Viva la Vida staat weer op nummer 1. Dit na een zeer lange periode van een eenzame tweede plek in de muziek statistieken van mijn LastFM. De Kings of Leon, met Sex on Fire hadden wel een hele lange periode de eerste positie in hun greep. Nou had ik daar heel makkelijk iets aan kunnen doen, door Leve het Leven op repeat te zetten. Alleen zo werkt mijn muziek-luister-systeem niet. Alles gaat altijd op random/shuffle, zodat ik altijd weer blij verrast ben als een favoriet chanson voorbij komt.

De live versie van Viva la Vida op LeftRightLeftRight is zeer fijn. Veel meezingen en klappen en met z’n allen zo lang mogelijk door-owh oh oh owh-en aan het einde. Maar, onder de favorieten moet er altijd nog een favoriet zijn. En dat is de live versie van hun optreden in Paradiso. Mijn klappende handjes zijn ook nog ergens in het publiek te ontwaren, als je weet welke armband ik toen droeg.

YouTube Preview Image

Oh, who would ever wanna be king

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being