Eerlijk Delen

viva

Eindelijk. Viva la Vida staat weer op nummer 1. Dit na een zeer lange periode van een eenzame tweede plek in de muziek statistieken van mijn LastFM. De Kings of Leon, met Sex on Fire hadden wel een hele lange periode de eerste positie in hun greep. Nou had ik daar heel makkelijk iets aan kunnen doen, door Leve het Leven op repeat te zetten. Alleen zo werkt mijn muziek-luister-systeem niet. Alles gaat altijd op random/shuffle, zodat ik altijd weer blij verrast ben als een favoriet chanson voorbij komt.

De live versie van Viva la Vida op LeftRightLeftRight is zeer fijn. Veel meezingen en klappen en met z’n allen zo lang mogelijk door-owh oh oh owh-en aan het einde. Maar, onder de favorieten moet er altijd nog een favoriet zijn. En dat is de live versie van hun optreden in Paradiso. Mijn klappende handjes zijn ook nog ergens in het publiek te ontwaren, als je weet welke armband ik toen droeg.

[embedty]http://www.youtube.com/watch?v=O5I3RPbS8aI[/embedty]

Oh, who would ever wanna be king