jun 12 2009

tan-linesHet weer mag je misschien wat misleiden, maar de zomer zit er toch echt aan te komen. Rokjesdag kondigt de lente aan en wat beter dan de zomer aan te kondigen dan de bikini? Minder realistisch is de dag waarop alle vrouwen spontaan in bikini over straat gaan, maar de stranden zullen er vol mee liggen. Erg prettig! Op het strand liggen in bikini en naar andere bikini’s kijken.

Jammer van de zogeheten tan lines; de witte strepen en vlakken op je verder zo lekker gebruinde lijf. Topless zonnen is een groot goed voor de Nederlandse vrouw, maar geheel nakend is er toch niet echt bij. Je blijft dus altijd op een witte bips zitten. Gelukkig is daar nu een oplossing voor! De Tan Through van Kinkini. De bikini laat de bruinende zonnestralen door, waardoor je zelfs onder je lapje stof lekker meekleurt.

De bikini is gemaakt van de stof Transol, welke bestaat ook duizenden miniscule gaatjes. Wel dusdanig gewoven dat je geen doorkijk hebt natuurlijk. Puntje van verantwoord zonnen: je moet nu ook je bedekte leden goed insmeren met dezelfde hoge factor waar je de rest van je onbedekte huid ook mee beschermd. Anders zit je op blaren! En dan niet alleen de spreekwoordelijke.

Tags: , ,
Categoriën: Lego Stukjes, Media
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being