mei 02 2009

westerparkLezen in het park onder begeleiding van een drumband. Een soort Marching Band van het Westerpark. Moet me toch eens gaan verdiepen in drumles, of gewoon vaker ergens ritmisch op slaan. 

Het is tevens ook uitstekend weer voor Sushi. Tenminste, dat was mijn conclusie toen ik gezond wilde lunchen. En wat beter dan de nieuwe Sushi-toko naast je huis eens te testen op de kwaliteit van een Maki Menu. Uitstekend!maki-sushi

Met een kleine wandeling door de buurt ben je ook weer op de hoogte van het wel en wee van je buren. De markt is er iedere zaterdag en de kleurrijke verzameling aan stalletjes en mensen is een mooie combinatie om doorheen te lopen, te luisteren en te kijken. Verrassend. Leuk. En lekker, vooral de boerenmarkt, heerlijk brood.

Sociale activiteiten van de dag. Koffie nuttigen op een terras. Onderwijl je wat radioperikelen bespreekt en je koffie beschermt tegen het regen van boombloesem. Wat een bijzonder schouwspel blijft, maar minder smakelijk is bij een slok van je café latte.

Als muzikale afsluiter nogmaals Bell X1 aanzetten met The Great Defector.
“Comin’ into land and, now I love the colour of it all”

 

Waar heb jij vandaag van genoten?

Tags: , , , , ,
Categoriën: Lego Stukjes, Music, Quotes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being