Scrub It

scrubs1

Televisie series zijn over het algemeen snel vervelend en niet langer dan een aantal afleveringen vol te houden. Laat staan hele seizoenen en daarmee een aantal jaren. Nou ben ik een groot fan van vermaak wat geluid maakt en beweegt en als het me ook kan laten lachen is het helemaal mooi meegenomen. De serie Scrubs weet me echter al jaren te vermaken. Nou is de cast erg prettig, de grappen snel en scherp, de moraal niet te moralistisch en bovenal, prettig hapklare korte afleveringen.

Een aantal opmerkingen en woorden heb ik wel overgenomen uit de serie, voor dagelijks gebruik… Anyhoe! Favoriet binnen de serie, wat betreft hardop lachen alhier, is Dr. Perry Cox. Een kleine verzameling van uitspraken die het zo vermakelijk maken.

[embedty]http://www.youtube.com/watch?v=t-b6GIo1g68[/embedty]

Scrubs is iedere zondag te zien op de Nederlandse tv bij Comedy Central. Meteen een dubbele aflevering. Mooie afsluiting van het weekend lijkt me. In de verenigde staten van Amerika wordt het ook nog uitgezonden en het goede nieuws is dat ze nog een volgend seizoen krijgen!

En nee, het is niet weer, of nog zo’n ziekenhuis serie.