No Scrubs

no-scrubsFrick! Ik heb het fout gehad. Niet goed gelezen, of mentaal de informatie geblokkeerd. In Scrub It vertel ik nog enthousiast dat Scrubs ook in de States gezellig verder gaat. Maar, alles wijst erop dat dit niet het geval is.

Afgelopen woensdag werd de uur lange seizoens finale van Scrubs uitgezonden. En naar alle waarschijnlijkheid ook de allerlaatste Scrubs ooit:

ABC has scheduled the airdate for Scrubs final episode of the season, and possibly the last episode ever. Tuesday, May 6th is the date and it will be an hour long. As of yet there is no word if the show will get a 9th season, but both the shows creator, Bill Lawrence and star Zach Braff has said that they will not return for a 9th season.

Zonder Zach Braff en Bill Lawrence is er geen Scrubs. Anyhoe, de laatste aflevering was een mooie afsluiting. Voor mijn eigen afronding van de serie, dan nog één keer een scene die bij mij nu ook in het hoofd ronddanst, iedere keer als ik Nena hoor, met 99 Luftballons.

[embedty]http://www.youtube.com/watch?v=cg-vUGFz9Jk[/embedty]