apr 18 2009

 
Yo Dawg!

memeMeme (noun):  

An idea, belief or belief system, or pattern of behavior that spreads throughout a culture either vertically by cultural inheritance (as by parents to children) or horizontally by cultural acquisition (as by peers, information media, and entertainment media).

Zeer populair op het wereldwijdeweb.  Voor alle nerds en geeks common knowledge, voor de minder internet onderlegden onder ons is een kleine tutorial wel op zijn plaats. Sommige uitdrukkingen gaan een eigen leven leiden en vinden zich een weg in de normale wereld, die buiten het internet.  Een Rick Roll is daar een voorbeeld van; een hype op het internet, waar zelfs de normale sterveling niet door onaangeroerd blijft.

Gelukkig zijn er nerds en geeks die ook de leek graag op de hoogte houden van de immer populaire Meme’s die hipperdepip zijn op het moment. Als voorbeeld neem ik “Yo Dawg”, waarin de altijd gezellige X to the Z, de repper Xzibit uit MTV’s Pimp My Ride, de hoofdrol speelt. Kijk, luister en leer. 

 

Voor andere Meme tutorials, klik vooral verder.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being