apr 06 2009

 
Vervoerd!

Te beginnen in Amsterdam, de Jordaan. Van alwaar wij vertrekken naar het Damrak, nog steeds Amsterdam.

Door naar de NSDM-werf, met fiets en pontje!

ferry-boat

De fiets en het pontje brengen ons terug naar Amsterdam Centraal Station. Waar wij op de trein stappen richting Haarlem. In Haarlem stappen we over op een bus, die ons bij de juiste bestemming brengt. Aldaar staat een auto te wachten, welke wij een stukje mee uit rijden nemen. Naar…

Venlo, in Limburg ligt dat.

venduits

Het geboortehuis van G. Wilders was niet te vinden, die van Toon Hermans staat netjes op de bordjes aangegeven.

Na een middag terras en wachten in Venlo, stappen wij weder in den auto. Ditmaal zullen wij de toeristische route richt Den Haag nemen. Zo zie je het Hollands Diep nog eens. De navigatie had alleen wat moeite met het Limburgse.

limburg

En met gepaste vertraging bracht de trein mij weer thuis…

thuis

Ik heb vervoerd en ik ben vervoerd.

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
 • http://www.ikhaatandersofniets.nl De Zigeuner

  …wat ging je nou in Limbabwe doen dan?

 • http://www.andersofniets.nl Esthelle Lego

  De klant afzetten.

  • http://www.andersofniets.nl Mr Brown

   Overcharged?

   • http://www.andersofniets.nl Esthelle Lego

    Supercharged?

 • Onno

  IMA FIRIN MAH LAZOR


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts: • Wallpapers
 • Tags

 • RSS Vibrational Being