apr 12 2009

poezie

“Ik ben van nature geen gokker. Maar de hiernavolgende bladzijden getuigen daar niet van – sterker nog, ze hebben hun bestaan regelrecht aan een weddenschap te danken. Ik ben van nature geen drinker. Maar de weddenschap waar dit boek een gevolg van is, getuigt daar niet van – wat toen ik deze afsloot, was ik stomdronken.”

 

Gelukkig dat Tony Hawks (niet te verwarren met…) niet gokt en drinkt. Anders zou hij met een koelkast door Ierland gelift zijn en er een boek over geschreven hebben. Wat ik dan weer zou lezen en hoogst vermakelijk zou vinden. Hardop lachen in een treincoupé levert trouwens licht verbaasde blikken op.

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes, Quotes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:



  • Wallpapers




  • Tags

  • RSS Vibrational Being