apr 26 2009

muziekjes

Click to play.

Briljant, simpel, bizar, leuk. Klik een vakje aan en het vakje licht wit op en maakt een geluidje. Het hele veld zijn verschillende tonen en in de volgorde waarin jij ze aanklikt, produceren ze een geheel aan tonen, geluidjes. Het is verschrikkelijk. Leuk!

Vooral als je de vakjes dan weer uitklikt en het ritme daardoor steeds kaler maakt. Of nog dwangneurotischer dan dat het al is; patroontjes maken met de vakjes. Aan de ene kant is het bijzonder rustgevend, wat aanklikken en er geluid bij horen. Aan de andere kant werkt het ook op de zenuwen. Hoewel dat snel verdwijnt als je naar je eigen gemaakte figuur staart wat oplicht, vergezeld van een hypnotiserend herhaald geluidspatroon.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being