Music VII

rsm-500

Aanwinst van de week.

Een kleine selectie zou al een te lange lijst zijn. Of ik het eens ben met de volgorde van de lijst; nee. Maar dat doet niet af aan het feit dat het een bijzonder prettige verzameling muziek van alle tijden is. Nummers die je vergeten was, liedjes die je opeens ontdekt, chansons die er wat jou betreft niet in thuis horen. Van alles wat en voor ieder wat wils zou ik zeggen.

Must have? Ja. Volgens iTunes heb je er zeker 1.2 Days afluister plezier aan. Het nummer wat me de lijst deed binnehalen? Del Shannon – Runaway. En dat weer omdat het in een aflevering van Heroes zat. Ik hou wel van die muzikale connecties die van televisie, naar boeken, films en vooral veel andere muziek leiden.

Er was een liedje wat ik miste in de lijst… Hoewel dat ook de lente stemming kan zijn die me doet inbeelden dat het een all time greatest hit is. Een all time classis, dat is het zeker.

Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5EUv33Iin2w[/youtube]

Prachtig om alleen naar zo’n ronddraaiende LP te kijken.