apr 07 2009

 
Music VII

rsm-500

Aanwinst van de week.

Een kleine selectie zou al een te lange lijst zijn. Of ik het eens ben met de volgorde van de lijst; nee. Maar dat doet niet af aan het feit dat het een bijzonder prettige verzameling muziek van alle tijden is. Nummers die je vergeten was, liedjes die je opeens ontdekt, chansons die er wat jou betreft niet in thuis horen. Van alles wat en voor ieder wat wils zou ik zeggen.

Must have? Ja. Volgens iTunes heb je er zeker 1.2 Days afluister plezier aan. Het nummer wat me de lijst deed binnehalen? Del Shannon – Runaway. En dat weer omdat het in een aflevering van Heroes zat. Ik hou wel van die muzikale connecties die van televisie, naar boeken, films en vooral veel andere muziek leiden.

Er was een liedje wat ik miste in de lijst… Hoewel dat ook de lente stemming kan zijn die me doet inbeelden dat het een all time greatest hit is. Een all time classis, dat is het zeker.

 

Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini.

YouTube Preview Image

Prachtig om alleen naar zo’n ronddraaiende LP te kijken.

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes, Music
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being