Licht Erotiserend

sexy-tuinierenMensen met hobbies. Gotta love them. Daar gaat een passie en inzet achter schuil die menig persoon zou kunnen inspireren tot een vergelijkbare interesse in de grote verscheidenheid van te verzamelen artikelen die deze wereld biedt. Zo is er eens een man in Sweden die erg gesteld is op sexueel getinte bezigheden dan wel artikelen.

Jorma Toivonen, leeftijd 52 lentes jong, heeft een uitbundige collectie van erotische artikelen bij elkaar verzameld. Om en nabij de 15.000 stuks om precies te zijn. De goede man heeft naast deze hobby nog een bezigheid gevonden; namelijk het doe-het-zelven. Hij gaat een museum bouwen voor zijn erotische verzameling. Alle artikelen zal hij daarom tentoonstellen in zijn tuin op 2 en 3 mei. Tuinieren-met-dildo’s kunnen we dus ook direct op zijn lijst van hobby’s plaatsen.

Er wordt niet vermeld of alle artikelen ook door Jorma zijn gebruikt of nog dagelijks gebruikt worden. Maar een meer opwindende manier van tuinieren kan ik me haast niet voorstellen.