He’s a Close Talker!

seinfeldSommige quotes hoort iedereen on the spot te (her)kennen. Gevolgd door een gesprek wat ook weer letterlijk een quote is. Films doen dat goed, series helemaal. De sitcoms dan voornamelijk. De series die al jaren uitgezonden worden, herhaald worden en nogmaals herhaald. Legendarische opmerkingen die iedereen standaard in zijn of haar vocabulaire hoort te hebben. 

Zo zit je met wat mensen aan tafel, chips erbij, dipsaus. Iemand neemt een chipje, dipt die, neemt een hapje en dipt nogmaals dat chipje in de saus. Minstens drie mensen horen dan te roepen: Did you just dubble dip?!

Vooralle kenners en alle liefhebbers, een kleine compilatie met memorable en standaard repertoire quotes uit de serie die over helemaal niets gaat. Voor alle lezers die niet weten waar het over gaat, een kleine stoomcursus quotes-die-je-moet-kennen-en-schande-dat-je-ze-niet-kent-ga-als-de-sodemieter-de-dvd’s-kopen-en-kijken.

De Seindfeld Mega Mix:

[audio: http://www.topique.nl/uploads/Seinfeld-MegaMix.mp3]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *