apr 04 2009

seinfeldSommige quotes hoort iedereen on the spot te (her)kennen. Gevolgd door een gesprek wat ook weer letterlijk een quote is. Films doen dat goed, series helemaal. De sitcoms dan voornamelijk. De series die al jaren uitgezonden worden, herhaald worden en nogmaals herhaald. Legendarische opmerkingen die iedereen standaard in zijn of haar vocabulaire hoort te hebben. 

Zo zit je met wat mensen aan tafel, chips erbij, dipsaus. Iemand neemt een chipje, dipt die, neemt een hapje en dipt nogmaals dat chipje in de saus. Minstens drie mensen horen dan te roepen: Did you just dubble dip?!

Vooralle kenners en alle liefhebbers, een kleine compilatie met memorable en standaard repertoire quotes uit de serie die over helemaal niets gaat. Voor alle lezers die niet weten waar het over gaat, een kleine stoomcursus quotes-die-je-moet-kennen-en-schande-dat-je-ze-niet-kent-ga-als-de-sodemieter-de-dvd’s-kopen-en-kijken.

De Seindfeld Mega Mix:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Tags:
Categoriën: Fun, Lego Stukjes, Media, Quotes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:


O.C.B.

  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being