Under Where?

sloggiBizar berichtje in de Telegraaf vandaag:
(de papieren versie, online blijft het bericht ons gespaard)

10% van de Nederlandse vrouwen zou haar ondergoed (hè bah, naar woord) niet dagelijks verschonen, verwisselen, verversen. Yikes! Nou is 10% natuurlijk niet schrikbarend veel op de gehele bevolking, maar dan nog; Yikes.

Het komt niet eens bij me op om mijn lingerie (hè, lekker woord) niet dagelijks te veranderen, soms zelfs twee keer op een dag. En nee, niet vanwege lekvlekken of anderszins, maar gewoon bij een changement van kleding. Na het douchen, slaap undies, comfy undies, sexy undies. Genoeg combinaties te maken!

Het artikel kwam met nog meer opbeurend nieuws, maar dan wel aan de overkant van de plas zoutwater aan onze linkerkant. 3 van de 10 Britten doet drie dagen met het onderbroekje en keren het rustig ook binnenstebuiten. Ik ben altijd in de, naïeve, veronderstelling geweest dat dit een studenten aangelegenheid was of zelfs een broodje aap verhaal.

Beste mensen, als u geen waarde hecht aan uw eigen geur en hygiëne, doe het dan voor een ander. Zelfs al is er niemand anders die dagelijks in uw broekje zit, hou dan toch altijd in gedachten dat dit zomaar mogelijk zou kunnen zijn. En bepaalde geuren gaan door vele stoffen. Gekrab aan het kruisgedeelte van uw lichaam wordt in zijn algemeenheid ook niet gewaardeerd door de mensen om u heen.

En kijk dan toch wat er allemaal te koop is. Zelfs Kermit draagt underwear in stijl.


kermit