mrt 02 2009

 
Under Where?

sloggiBizar berichtje in de Telegraaf vandaag:
(de papieren versie, online blijft het bericht ons gespaard)

10% van de Nederlandse vrouwen zou haar ondergoed (hè bah, naar woord) niet dagelijks verschonen, verwisselen, verversen. Yikes! Nou is 10% natuurlijk niet schrikbarend veel op de gehele bevolking, maar dan nog; Yikes.

Het komt niet eens bij me op om mijn lingerie (hè, lekker woord) niet dagelijks te veranderen, soms zelfs twee keer op een dag. En nee, niet vanwege lekvlekken of anderszins, maar gewoon bij een changement van kleding. Na het douchen, slaap undies, comfy undies, sexy undies. Genoeg combinaties te maken!

 

Het artikel kwam met nog meer opbeurend nieuws, maar dan wel aan de overkant van de plas zoutwater aan onze linkerkant. 3 van de 10 Britten doet drie dagen met het onderbroekje en keren het rustig ook binnenstebuiten. Ik ben altijd in de, naïeve, veronderstelling geweest dat dit een studenten aangelegenheid was of zelfs een broodje aap verhaal. 

Beste mensen, als u geen waarde hecht aan uw eigen geur en hygiëne, doe het dan voor een ander. Zelfs al is er niemand anders die dagelijks in uw broekje zit, hou dan toch altijd in gedachten dat dit zomaar mogelijk zou kunnen zijn. En bepaalde geuren gaan door vele stoffen. Gekrab aan het kruisgedeelte van uw lichaam wordt in zijn algemeenheid ook niet gewaardeerd door de mensen om u heen.

En kijk dan toch wat er allemaal te koop is. Zelfs Kermit draagt underwear in stijl.

kermit

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes, Nieuws
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://www.topique.nl/wp Mr Brown

    Lekvlekken. *voeg toe aan lijstje* 8-).

    Maar terecht! Elke dag schoon ondergoed is wel zo fris.


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being