mrt 15 2009

swaffelenSwaffelen, het woord van 2008. Vorig jaar alweer, maar nog steeds inmens populair. Persoonlijk kan ik niet swaffelen, dat heeft te maken met het van het andere geslacht zijn. Maar ik ben wel een zeer groot fan van swaffelen. Geswaffeld worden is iets intiems, het heeft iets liefs; dat er even met een half erect lid tegen je aan getikt wordt. Niet opdringerig of dwingend, maar gewoon een teken van affectie.

De echte zelf resprecterende swaffelaar swaffelt ook veel buitenshuis. Even de pé-nis tegen een verzameling objecten aan tikken. Je kunt er een sport van maken, bijvoorbeeld alle panden in Den Haag, of Nederland for that matter, die met de overheid te maken hebben. De Stopera in Amsterdam even swaffelen, nog toepasselijker is natuurlijk het fallusbeeld op de Dam, die vraagt er gewoon om. Ook dingen swaffelen die je tegenstaan is een optie, maar dan blijf je bezig.

In België is een enthousiaste swaffelaar gearresteerd. Dit vind ik zeer betreurenswaardig, want zo komt swaffelen alleen negatief in het nieuws, terwijl het zo leuk is en kan zijn. De Belgische swaffelaar krijgt wel extra swaffel-kudo’s voor het swaffelen van een politiewagen.

Wat ik me nog wel afvraag, waar zouden we zijn zonder het woord swaffelen? Wat deden alle mannen met hun half opgewonden status als ze dan ergens tegenaan sloegen? Het prOn fenomeen penis slapping is niet toepasbaar, want dat is weer een andere classificatie van het gebruik van de pé-nis. Swaffelen kenden we nog niet, het was een niet nader te benoemen bezigheid. Met de intrede van het woord swaffelen en de pioneer die hem even tegen de Taj Mahal aanlegde is er een nieuw tijdperk ingetreden. Een tijd waarin we allemaal kunnen genieten van swaffelen, waarin er meer geswaffeld moet worden, dat swaffelen niet alleen het woord van het jaar is geworden, maar swaffelen ook de bezigheid van het jaar moet worden.

Leuke zondagmiddag bezigheid: Ga naar buiten en swaffel!

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes, Media, Nieuws
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://www.andersofniets.nl Mr Brown

    Ik ga zo even de groene gft bak vullen met takken en bladeren. Aangezien dat zorgt voor een veel netter aanzicht van de tuin zal ik de gft bak even liefdevol swaffelen.

    Wel zo organisch.

  • Pingback: Lente | Anders of Niets


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being