Nergens Zonder Swaffelen

swaffelenSwaffelen, het woord van 2008. Vorig jaar alweer, maar nog steeds inmens populair. Persoonlijk kan ik niet swaffelen, dat heeft te maken met het van het andere geslacht zijn. Maar ik ben wel een zeer groot fan van swaffelen. Geswaffeld worden is iets intiems, het heeft iets liefs; dat er even met een half erect lid tegen je aan getikt wordt. Niet opdringerig of dwingend, maar gewoon een teken van affectie.

De echte zelf resprecterende swaffelaar swaffelt ook veel buitenshuis. Even de pé-nis tegen een verzameling objecten aan tikken. Je kunt er een sport van maken, bijvoorbeeld alle panden in Den Haag, of Nederland for that matter, die met de overheid te maken hebben. De Stopera in Amsterdam even swaffelen, nog toepasselijker is natuurlijk het fallusbeeld op de Dam, die vraagt er gewoon om. Ook dingen swaffelen die je tegenstaan is een optie, maar dan blijf je bezig.

In België is een enthousiaste swaffelaar gearresteerd. Dit vind ik zeer betreurenswaardig, want zo komt swaffelen alleen negatief in het nieuws, terwijl het zo leuk is en kan zijn. De Belgische swaffelaar krijgt wel extra swaffel-kudo’s voor het swaffelen van een politiewagen.

Wat ik me nog wel afvraag, waar zouden we zijn zonder het woord swaffelen? Wat deden alle mannen met hun half opgewonden status als ze dan ergens tegenaan sloegen? Het prOn fenomeen penis slapping is niet toepasbaar, want dat is weer een andere classificatie van het gebruik van de pé-nis. Swaffelen kenden we nog niet, het was een niet nader te benoemen bezigheid. Met de intrede van het woord swaffelen en de pioneer die hem even tegen de Taj Mahal aanlegde is er een nieuw tijdperk ingetreden. Een tijd waarin we allemaal kunnen genieten van swaffelen, waarin er meer geswaffeld moet worden,dat swaffelen niet alleen het woord van het jaar is geworden, maar swaffelen ook de bezigheid van het jaar moet worden.

Leuke zondagmiddag bezigheid: Ga naar buiten en swaffel!