mrt 10 2009

boekenbal

Mijn stapeltje boeken, hetzij verkregen op mijn verjaardag, hetzij zelf aangeschaft de afgelopen maand. Zeven gelezen, bezig met twee, nog twee te gaan. Denk dat ik de boekenweek zo wel door kom. Het dierenthema is hier al zestien jaar in huis. De poes even buiten beschouwing gelaten.

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes, Nieuws
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • Aglo

    Ha! De Helaasheid! Qua genialiteit in grote afstand tot de rest van de bulk, als je het mij vraagt. Dat doe je niet, maar hoe dan ook. Dimitri heerst.

  • http://www.andersofniets.nl Esthelle Lego

    Dát is er dan ook één van eigen aanschaf. Walging past daar heel goed naast trouwens.


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being