mrt 09 2009

Ontbijt is de leukste maaltijd van de dag. Niet het “verdulleme het is weer veels te vroeg ik ben te laat voor werk ik moet me haasten snel iets naar binnen werken” ontbijt, maar het ontbijt wat je op vakantie nuttigt. Of het ontbijt op zondagochtend (okay, okay, middag). Ontbijten als je tijd hebt, er lekker voor kunt zitten.

Vooral het uitgebreide ontbijt, wat ik een Amerikaans ontbijt noem:

heart-shaped-waffles    heart-shaped-pancakes

Waffles! Pancakes! Niet te vergeten French Toast. Wentelteefjes in het Nederlands.

Jus d’orange (OJ will kill you), melk, koffie of thee erbij. Yum!

Een prettige eerste maandag van de week gewenst.

Instant koffie, euh update: Croissantjes avec confiture, pain au chocolate, scrambled eggs on toast, yoghurt met vers fruit, gebakken eieren met kaas (sunny side up)

Tags:
Categoriën: Lego Stukjes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://www.andersofniets.nl Mr Brown

    Croissants, petit pain, omelet, gekookt eitje en ga zo maar door.
    Kon de week maar zo beginnen…


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being