mrt 16 2009

macgyver

OhMiGod! Het gaat gebeuren. Het is echt zo. Mijn held, mijn voorbeeld, mijn eerste televisieliefde Angus MacGyver komt on the big screen.

MacGyver the movie. MacGyver, de man die met een paperclip, een elastiekje en zijn riem electriciteit op weet te wekken, waardoor hij het slot van de stalen deur van de bunker waarin hij gevangen zit open krijgt. MacGyver die compleet zonder enige rede alle mensen te hulp schiet, waarbij het niet duidelijk is wat zijn baan nou eigenlijk is. 

De jaren ’80 hebben aardig wat vermakelijke actie series voort gebracht, maar beter dan MacGyver wordt het niet. Nu we weer volledig in een retro eighties hype zitten, kon dit natuurlijk niet uitblijven. Gelukkig maar! En nee, Richard Dean Anderson, de acteur die MacGyver neerzet, is niet te oud. Als Harrison Ford Indy nog kan spelen, kan Richard zeker Angus nog spelen. Hij heeft nog jaren het scherm gesierd als Colonel Jack O’Neill, in Stargate SG-1 (the series). En darn, dat deed mij ook deugd. Hoewel dat natuurlijk niet de semi autistische, iet wat vreemd intellectuele, licht contact gestoorde MacGyver is die ik het liefst zie.

 

 

macgyver1

Okay, okay, het haar. Maar het waren de jaren ’80. We vergeven het hem. En de stylisten op de set.

 

Voor wie het niet kent (schaam je!) of voor wie het vergeten is (no way!)

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=77ar1WjNCHg&feature=related

Briljante reclame. Zo hoort het.

 

Het is dat ik alle seizoenen (nog) niet op dvd heb. Anders ging ik ze per direct allemaal nog een keer kijken om (nog meer) in de stemming te komen. Good Knight MacGyver, een zeer spannende dubbele aflevering is nog immer mijn favoriet. Waar we eindelijk zijn voornaam te weten krijgen. Mijn eerste carrièrekeus kwam door MacGyver; ik wilde de eerste vrouwelijk MacGyver worden. Helaas bleek op de middelbareschool dat ik volledig geen aanleg heb voor welk B-vak dan ook. Discalculie noemen ze het ook wel. Ik zal het dus echt van de serie moeten hebben. En dan nu eindelijk ook de film.

Tjeempie, ik ben echt zo’n nerd…

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://www.andersofniets.nl Mr Brown

    8O

    Terecht enthousiast!


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being