mrt 31 2009

leesvoerMet zoveel buitenissig veel plezier heb ik Danny Wallace – Join Me gelezen. Dusdanig, dat ik direct naar de boekenboer rende om nog een Danny te halen. Danny heeft ook Yes Man geschreven, welke recentelijk verfilmd is met ene Jim Carrey en publieks favoriet Zooey Deshanel in de hoofdrol. De man is Brit, schrijft op z’n Brits, qua humor en heeft wonderlijk, prettige ideeën die je met een lach door het boek, de dag en misschien wel je leven helpen. Random Acts of Kindness, dat is de boodschap van Join Me

Ik hou van boeken, veel boeken. In boekwinkels ben ik een kind in een speelgoedwinkel, hoewel ik in een speelgoedwinkel ook gewoon kind ben. En dan kan ik natuurlijk niet met maar één boek de winkel verlaten. Voor mijn collectie, de Stephen King collectie, heb ik ook maar Skeleton Crew meegenomen, die hadden we nog niet. Maar dan heb je twee Engelstalige boeken, wat natuurlijk uitgebalanceerd moet worden door Nederlandsche literatuur. Dus hup! naar de buurmanboekenboer.

Herman Koch – Het Diner gaat over de toonbank als … bier in je stamkroeg. Nou heb ik het boek gelukkig wel al gelezen, maar nog niet in mijn bezit. Iets waar ik moeilijk mee om kan gaan, zeker als ik van een boek genoten heb. Dan moet ik het hebben, zodat je het al naar gelang nog eens kunt lezen, of er gewoon even aan kunt zitten. Verder stond Cees Nooteboom ook op de wenslijst; ‘s Nachts Komen de Vossen. Meneer Nooteboom heeft het boek Allerzielen geschreven, welke een bijzondere plek in mijn gestel heeft ingenomen en tevens de boekenkast.

Daarbij kreeg ik ook nog een boek te leen: Tony Hawks (niet te verwarren met…) - Round Ireland with a Fridge. Tony hoort in het rijtje Dave Gorman en Danny Wallace thuis. Bizar simpele ideeën ook echt tot uitvoering brengen. Tot groot vermaak van de omstanders.

Lezen? In bed. Op het terras. Bankje in de stad, in het park. In de trein.

“Say Yes more… The people without passion are the ones who always say no. But the happiest people are the ones who understand that good things occur when one allows them to.”

Tags: , ,
Categoriën: Lego Stukjes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being