mrt 05 2009

60613-a

Heidenen zijn het kwaad der wereld, god/allahs ongewilde kinderen, de Holocaust uitvoerders, Goelagkampbewakers en fans van Gerard Joling.

Ja lieve mensen, terwijl jij en ik lekker bezig zijn met allemaal duivelse dingen zoals werken, wat spelen met de koters, zo nu en dan een feestje bezoeken etc, wordt er in de duistere spelonken der VN gewerkt aan een voorstel dat religie boven individuele mensenrechten gaat plaatsen.

Pardon?

Ja.

Je leest het goed.

Tijdens de zogenaamde “conferentie tegen racisme” wordt voornamelijk door de initiatiefnemers van deze conferentie, de Arabische landen, geprobeerd blasfemische zaken zoals persvrijheid en vrijheid van meningsuiting te beperken onder het mom van religie. Ja mensen, ze zijn zelfs zo gestoord dat volgens hun kritiek op religie racisme is. Dat werd de VS ook te gortig en die weigert te komen. Uiteraard is kritiek op het Jodendom wel vrijgesteld van racisme (onder de smoes van Zionisme) en moeten homos nog gewoon dood, want dat wil god nu eenmaal in zijn oneindige liefde. Oh en natuurlijk moeten de Westerse landen geld gaan dokken voor de slavernij, terwijl de Arabische landen er al eerder mee bezig waren, toen er ook mee bezig waren en tot op de dag van vandaag ermee door gaan. Maar affin, dat zijn maar lastige details.

Want wat betekent dat nou concreet, dat kritiek op religie gelijk staat aan racisme en dat religie an sich boven individuele mensenrechten gaat? Niets meer en niets minder dan een terugkeer naar de middeleeuwen. Aangezien racisme strafrechtelijk verboden is zou dit betekenen dat een religieus boek als de bijbel of koran feitelijk boven de wet staat. Wat er in dat boek staat is dan kritiekvrij, dus als jij zegt dat het debiel is dat de aarde in 6 dagen geschapen is dan kan je strafrechtelijk vervolgd worden. Dat doet NL niet? Nee, maar VN-regels gaan boven die van de NLe staat dus dan hoef je alleen even naar een VN-rechtbank te gaan et voila.
Nog erger is de stelling dat religie boven individuele mensenrechten gaat. Dat is niets meer en niets minder als een invoering van religieuze wetten: als in de bijbel/koran staat dat je gestenigd moet worden voor een potje tongworstelen met de buurvrouw dan is dat je lot.

Wat mij allezins meevalt is dat het zelfs voor het CDA en de SGP/CU te ver gaat om dit voorstel te steunen en men zelfs oproept de conferentie te boycotten. Alleen de SP wil dat we wel gaan.

Bereid je dus maar voor op wat komen gaat want he, de VN is toch immers het hoogste van het hoogste mensen? Toppie! Ik ga me laten dopen of besnijden, ik ben er nog niet helemaal uit.

Tags: ,
Categoriën: Hoop Doet Varen
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
  • http://www.andersofniets.nl Mr Brown

    God en Allah zonder hoofdletter. Hoe kun je. Racisme!!!


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being