mrt 17 2009

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Eindelijk! Mijn ultieme lekvlekken-in-het-leer auto. Meegrommen met het geluid van de motor. Tranen in de ogen van blijdschap. Onnodig vijf extra rondjes rijden, onder het mom; er is geen parkeerplaats, ik denk, laat ik het in Maastricht proberen. En hier de Aston Martin DB9 waar mijn toosh ingezeteld is geweest. 

jippie1

Klik hier voor de geile promotiefoto. Die bijzonder prettig is. Net als alle foto’s van de voiture in de Côte d’Azur. De omgeving maakt de auto ook wel. Alleen om het stuur daadwerkelijk in handen te hebben, daar kan geen beeldmateriaal tegenop.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Volgende week is hij er weer.

Tags: ,
Categoriën: Lego Stukjes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
 • http://www.andersofniets.nl Mr Brown

  Even checken met CarSpotter. 8).

 • http://www.herenlunch.nl Henk Scheefmaker

  En, fooi?

 • Esthelle

  Rijden in een DB9, onbetaalbaar. Van de rest verwacht ik fooi.


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts: • Wallpapers
 • Tags

 • RSS Vibrational Being