U Vraagt, Wij Draaien

Verdammt. Doe je een poging tijdig te gaan slapen, lig je lekker wakker in bed met hartkloppingen, krijg je een sms:

Hoi, weet jij veel van Anouk’s muziek?
Uh?

Collega radiomaakster die bezig is met een playlist en niet op een bepaald nummer komt. Ze weet alleen de zin “you washed your hands clean”. Lekker, heb ik weer. Want ik weet het antwoord namelijk, ik kan er alleen niet direct opkomen. Mijn brein gaat dan meteen in hyperdrive en ik weet haar gelukkig wel direct te vertellen dat het niet van Anouk is. Wie dan? Al snel komt Alanis Morrissete als zangeres naar boven, maar dan ben je er nog niet. Dan heb je een titel nodig.

Mezelf kennende weet ik dat ik niet meer zal slapen tot ik 1. het weet 2. het nummer ook gehoord heb. Zo zit ik opeens achter de laptop in mijn duster (ochtendjas, badjas, take your pick) om Alanis te doorzoeken op haar schone handen. Het zal niemand verrassen dat het nummer logischerwijs Hands Clean heet.

Voila.

En bedankt hè!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *