feb 26 2009

Verdammt. Doe je een poging tijdig te gaan slapen, lig je lekker wakker in bed met hartkloppingen, krijg je een sms:

Hoi, weet jij veel van Anouk’s muziek?
Uh?

Collega radiomaakster die bezig is met een playlist en niet op een bepaald nummer komt. Ze weet alleen de zin “you washed your hands clean”. Lekker, heb ik weer. Want ik weet het antwoord namelijk, ik kan er alleen niet direct opkomen. Mijn brein gaat dan meteen in hyperdrive en ik weet haar gelukkig wel direct te vertellen dat het niet van Anouk is. Wie dan? Al snel komt Alanis Morrissete als zangeres naar boven, maar dan ben je er nog niet. Dan heb je een titel nodig.

Mezelf kennende weet ik dat ik niet meer zal slapen tot ik 1. het weet 2. het nummer ook gehoord heb. Zo zit ik opeens achter de laptop in mijn duster (ochtendjas, badjas, take your pick) om Alanis te doorzoeken op haar schone handen. Het zal niemand verrassen dat het nummer logischerwijs Hands Clean heet.

Voila. 

En bedankt hè!

Tags: ,
Categoriën: Music
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
 • http://www.topique.nl/wp Mr Brown

  Geen dank, maar je kunt je ochtendjas, danwel badjes gewoon weglaten. 8-)

 • S.

  Je had ook mij een sms kunnen sturen, had je zonder je bed te verlaten klaar geweest 8)

 • http://www.topique.nl/wp Esthelle Lego

  Top S. Als ik wist wie ik dan zou moeten smsen (y). Maar ik hou ervan zelf dingen op te lossen :r.

 • To belg or not to belg

  Wie gaat er dan ook al om 23:17 slapen? :[

 • http://www.topique.nl/wp Esthelle Lego

  Poging tot slapen…


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts: • Wallpapers
 • Tags

 • RSS Vibrational Being