feb 23 2009

Twee-eenheid

Ik vind het vervelend om een stukje met “ik” te beginnen, want dat is onbeleefd.
Ook vind ik het vervelend om weer een stukje te schrijven over wat ik NIET leuk vind, maar ja, dat zijn nu eenmaal de dingen die je bezighouden.

Zo heb ik een enorme teringhekel aan twee-eenheden. Dat zijn stellen die, eenmaal getrouwd/samenwonend ophouden te bestaan en een nieuwe levensvorm worden. De twee individuen die ze waren, die zijn opeens weg en de som wordt opeens minder dan de som der delen. Waar herken je deze twee-eenheden aan? De makkelijkste manier is via hun communicatiegewoonten: ze hebben namelijk per definitie een gecombineerde e-mail, zoals JeroenenEllen@casema.com of een gecombineerde Hyves; JeroenenEllen.hyves.nl. Ook hebben deze mensen de neiging elkaars mobiele telefoon op te nemen, of, nog erger, elkaars sms-en te beantwoorden. Zit je je maat te sms-en wanneer hij nou eens een stuk in ze reet komt zuipen, sms-t vrouwlief terug dat hij niet kan deze week. En volgende week. En de komende maand trouwens ook niet.

Kut toch een end op zeg. Als ik iemand op ZIJN 06 bel, dan bel ik HEM. En niet iemand anders. Anders bel ik wel naar een huisnummer (want dat hebben de twee-eenheden allemaal). Zo heb ik het ook meegemaakt dat mevrouwlief reageert op de e-mail die ik hem heb gestuurd! Het moet toch godverrrrrrrrrrredomme niet gekker worden: “oh eh haha, het is Chantal hoor die nu mailt, ik mail via richard@hotmail.com.” WTF???

De enige juiste actie als je partners mobiele telefoon gaat is…. niets. Ik neem niet op. Nein. De rien. Njente. Ook al gaat dat kreng twintig keer over. Ook lees ik geen sms-jes, e-mails en weet ik veel wat nog meer.

Twee-eenheden. Bah.


Categoriën: Hoop Doet Varen
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 26

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts:  • Wallpapers
  • Tags

  • RSS Vibrational Being