feb 20 2009

logo_tcm11-19733

Uit betrouwbare bron heb ik zojuist vernomen dat het niet bij het schrappen van 2700 banen zal blijven bij ING.
Oom Bos heeft er een kleine 20 miljard ingepompt, echter hij zal de beurs nog eens moeten trekken. Het nieuwe hoofdkantoor zag er al niet zo stabiel uit, nu blijkt dat de bank dus echt op kiepen staat.  Oranje mengen met blauw blijkt dus toch rood op te leveren. Dit weekend zal er meer duidelijk worden.
Wat gaat oom Bos nu doen? Laat hij de 20 miljard belastinggeld (die we met winst terug zouden krijgen) verdampen, of gaat hij de beurs nu nog eens trekken?
Deze hele crisis draait dan ook helemaal om onze bankentrots. Er wordt geld ingepompt om de kredietverlening weer op gang te krijgen. Alle gaten in het dak van de nieuwbouw zijn dichtgestopt met de briefjes, maar kredieten aan het bedrijfsleven zijn er niet verleend. En nu is 20 miljard dus nog niet genoeg geweest. Anouk gaat er dit weekend vast een mooi nummer over schrijven.

Tags: , ,
Categoriën: Hoop Doet Varen, Nieuws
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
 • http://www.topique.nl/wp Mr Brown

  ING gaat omvallen. Ze hebben teveel kredieten uitstaan bij ‘wankele’ bedrijven, die nu als een SBS6 domino spectakel aan het omvallen zijn.

  De leeuw wordt geschoren… :-?

 • De Onnoembare

  Mooi verhaal, ik heb er me pensioen lopen…


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts: • Wallpapers
 • Tags

 • RSS Vibrational Being