Bah! Nare Woorden

woord“Wil je dat nooit meer schrijven/zeggen! Ik word er helemaal naar van.” Heerlijke reactie. De woorden: ochtendjas, duster of badjas vallen in de categorie “nare woorden”. Daar ben ik het mee eens, des te meer rede om ze te gebruiken, omdat ze zo’n hoge jeukfactor hebben.

Woorden waar je rillingen van krijgt. En dan niet de positieve rillingen die je kunt krijgen van het motorgeluid van een Maserati. *Rrrr*
Een kleine selectie:

 • Duster
 • Slip
 • Badjas
 • Onderbroek
 • Slijptol
 • Nattigheid
 • Kippevel
 • Inlegkruisje
 • Zandstralen
 • Kruis
 • Kruisloos
 • Voorbips
 • Zemelen
 • Reiki
 • Plasgoot
 • Urinoir
 • Alcoholvrij
 • ZOAB
 • Intercedent
 • Mierenneuker
 • Glijmiddel

De associaties met de woorden hebben er misschien ook veel mee te maken. Maar de meeste woorden opzich zijn al naar genoeg, zonder de associatie of betekenis ervan. Komt u maar door met uw selectie van Nare Woorden!