feb 27 2009

woord“Wil je dat nooit meer schrijven/zeggen! Ik word er helemaal naar van.” Heerlijke reactie. De woorden: ochtendjas, duster of badjas vallen in de categorie “nare woorden”. Daar ben ik het mee eens, des te meer rede om ze te gebruiken, omdat ze zo’n hoge jeukfactor hebben.

 

 

 

Woorden waar je rillingen van krijgt. En dan niet de positieve rillingen die je kunt krijgen van het motorgeluid van een Maserati. *Rrrr*
Een kleine selectie: 

 • Duster
 • Slip
 • Badjas
 • Onderbroek
 • Slijptol
 • Nattigheid
 • Kippevel
 • Inlegkruisje
 • Zandstralen
 • Kruis
 • Kruisloos
 • Voorbips
 • Zemelen
 • Reiki
 • Plasgoot
 • Urinoir
 • Alcoholvrij
 • ZOAB
 • Intercedent
 • Mierenneuker
 • Glijmiddel

De associaties met de woorden hebben er misschien ook veel mee te maken. Maar de meeste woorden opzich zijn al naar genoeg, zonder de associatie of betekenis ervan. Komt u maar door met uw selectie van Nare Woorden!

Tags: , ,
Categoriën: Lego Stukjes
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Wat vinden wij over... Voeg toe aan TagMos.nl Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter
 
 • http://www.topique.nl/wp Mr Brown

  *ril*

  - Heipaal
  - Droogleggen
  - Context
  - Naald

 • http://www.andersofniets.nl Esthelle Lego

  Naald in tegenstelling tot naaldjes O+.

 • http://www.pinkbullets.nl Judith

  Goede lijst! Ik ben heel erg woordgevoelig (oh, daar is de eerste aanvulling al) en wil graag de volgende woorden nomineren;

  - Vleeswond. Voor mij is het haast een onomatopee, het klinkt net zo ranzig als ik het me visualiseer. Spreek het maar een paar keer uit, dan merk je snel dat het ook een beetje vies je mond uit komt.

  Voorts heb ik een hekel aan ‘gezellige’ en ‘ludieke’ woorden zoals;
  - Gezellig
  - Gezellie
  - Ludiek
  - Ongie (ipv ongesteld, net zo’n jeukwoord)
  - Klussen (vrijen voor voortplanting)

  En van die verschrikkelijke ‘lollige’ verhaspelingen die je vaak op kantoren hoort zoals copuleerapparaat (kopieerapparaat).

  Bah.
  Brrr.


Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

Warning: preg_split(): Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length at offset 14 in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 130

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/on25511/domains/andersofniets.nl/public_html/wp-content/themes/andersofniets/functions.php on line 132

lees ook de volgende gerelateerde posts: • Wallpapers
 • Tags

 • RSS Vibrational Being